Om JR Service Smeden

Smedefirmaet med skarpe priser, øje for kvalitet og kunden i centrum
Indhent tilbudSe referencer

JR Service Smeden er en professionel smedevirksomhed, der har eksisteret siden 2006. Vi tilbyder alt fra produktion og montering af ståltrapper, stålaltaner og glasværn til skræddersyede løsninger, der matcher dit individuelle behov.

Vores værksted er placeret i Jelling, der er beliggende ud for Vejle. Vi servicerer kunder i det meste af landet, dog primært i Jylland og på Fyn. Vores typiske kunder består af professionelle samarbejdspartnere og private husejere, der ønsker professionel assistance fra en kompetent smed. Vi fokuserer på at skabe gode resultater, der holder, og som vores kunder er mere end bare tilfredse med.

Et dedikeret team med fokus på god kundeservice

Vi er et lille, dedikeret team, der går op i vores håndværk. Når du vælger os, vælger du en virksomhed, der vægter den gode dialog og kundeservice højt. Vi har mange års erfaring indenfor smedefaget, hvorfor vi kan tilbyde kompetent, faglig sparring, så du er sikker på, at du får det resultat, der matcher dine ambitioner og behov.

Grundet vores beskedne størrelse, tilbyder vi hurtig levering, ligesom vi personligt sikrer, at alle vores løsninger lever op til vores strenge kvalitetskrav. Samtidig er vores prisniveau fair, ligesom der ikke er mange mellemled. Når du kontakter os, får du fat på Jan, der har stiftet virksomheden – det er din garanti for, at der ikke går information tabt i overleveringen.

Er der noget, du er i tvivl om, eller ønsker du rådgivning til at vælge den rigtige løsning, er vi klar til at hjælpe. Vores mange års erfaring gør, at vi kan svare på stort set alle spørgsmål, så du altid føler dig i trygge hænder, når du er kunde hos os. Vores forretning er baseret på den gode kundeoplevelse, og vi går langt for at opfylde vores kunders ønsker.

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til smedearbejde, så er vi klar til at tage en dialog omkring dine ønsker. Ring til os på (+45) 40 85 09 14 eller send en mail til jr-service@live.dk, så tager vi en snak om dine ønsker og behov.

Hvis du ønsker det, tilbyder vi altid et gratis og uforpligtende tilbud på din smedeopgave, som du efterfølgende kan tage stilling til.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller ring på telefon nr.: 40 85 09 14.