Bestillingsarbejde

Vi skaber skræddersyede løsninger i stål
Indhent tilbudSe referencer

Hos JR Service Smeden tilbyder vi skræddersyede løsninger indenfor smedearbejde. Vores kunder er professionelle samarbejdspartnere såvel som private husejere, der har behov for en skræddersyet løsning til eget hjem. Vi kan tilbyde kompetent og faglig sparring, så du er sikker på, at du får præcis den løsning, der matcher dit behov.

Vores særlige kompetenceområder er stålaltaner, ståltrapper og glasværn, men vi kan lave alt i stålkonstruktioner. Når du vælger os, får du en kompetent samarbejdspartner, der går til hver opgave med stor begejstring. Vi værner om den gode kundeservice, og vores vigtigste mål er, at du får dine ønsker indfriet.

Skræddersyede løsninger til ethvert behov

Hvis du har behov for en skræddersyet smedeløsning, er vi det oplagte valg. Siden vi startede har vi hjulpet flere tusinde kunder med stort set alle opgaver indenfor smedefaget.

Vi lægger stor vægt på den gode oplevelse for vores kunder. Det betyder blandt andet, at vi typisk kan levere hurtigere end vores konkurrenter – og tilmed til et fair prisniveau. Vi har værksted i Jelling, der er beliggende ud fra Vejle, men vi hjælper kunder i det meste af landet.

Kompetent team af professionelle smede

Vi er et mindre team af dygtige og professionelle smede, der gør sig umage for at opfylde dine ønsker. Vi går langt for vores kunder, og vores virksomhedsstruktur betyder, at dine informationer ikke skal igennem flere mellemled, før de når personen, der skal udføre arbejdet. Når du kontakter os, får du fat i vores ejer, Jan, der personligt tager imod ordre.

Skal vi tage en snak om en skræddersyet løsning?

Hvis du har et individuelt behov, der kræver en skræddersyet løsning, kan du ringe til os på  (+45) 40 85 09 14. Du kan også sende en mail til jr-service@live.dk. Efterfølgende tager vi en dialog omkring dine ønsker, ligesom vi altid tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller ring på telefon nr.: 40 85 09 14.

Udvalgte referencer