Stålaltaner

Specialdesignede og æstetiske stålaltaner tilpasset dine ønsker
Indhent tilbudSe referencer

Drømmer du om at udvide boligen med en stabil stålaltan, der er stabil og modstandsdygtig overfor vind og vejr? Hos JR Service Smeden tilbyder vi forskellige løsninger indenfor stålaltaner, og vi kan imødekomme de fleste behov. Vi leverer individuelle løsninger af stålaltaner og -balkoner. Vi har mange års erfaring, hvorfor er i stand til at vejlede dig til at vælge den løsning, der matcher dit behov på bedst mulig vis. 

Når du er kunde hos os, er det dine behov, der er i centrum. Vi sikrer, at alle vores stålaltaner passer til den ejendom, den skal placeres i, ligesom vi sørger for, at stålet er forbehandlet, så du ikke skal bekymre dig om løbende vedligeholdelse – du skal blot nyde resultatet.

Vi kan hjælpe med alt indenfor stålaltaner

Uanset, om du i forvejen har en idé om, hvordan din nye stålaltan skal se ud, eller om du er helt på bar bund, kan vi hjælpe dig med at komme i mål med den rigtige løsning. Er der noget, du er i tvivl om, rådgiver vi dig og besvarer dine spørgsmål, så du aldrig bliver ladt i stikken uden svar.

JR Service Smeden har mange års erfaring med sålaltaner. Vi er et lille team af dygtige fagfolk, hvilket betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling, når du vælger os som leverandør af din nye stålaltan. Vi leverer både til private husejere samt professionelle samarbejdspartnere, institutioner og lignende.

Vi tilbyder kompetent rådgivning, der beror på mange års erfaring med udarbejdelse, montering og servicering af stålaltaner. Først og fremmest tager vi udgangspunkt i dine behov samt den bygning, stålaltanen udarbejdes til.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud på din nye stålaltan?

Vil du have mere information om vores løsninger inden for stålaltaner, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud? Kontakt os på telefonnummer (+45) 40 85 09 14 eller send en mail til jr-service@live.dk, så tager vi en indledende dialog om dine ønsker og behov.

Såfremt du ønsker det, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få udarbejdet og monteret din nye stålaltan. Vores prisniveau er fair, og vi værner om den gode kundeservice, så du altid føler dig i trygge hænder, når du er kunde hos os.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller ring på telefon nr.: 40 85 09 14.

Udvalgte referencer