Glasværn

Specialdesignede og æstetiske glasværn i stål tilpasset din bolig
Indhent tilbudSe referencer

Med et glasværn på din altan eller terrasse har du mulighed for at skærme af for vinden uden at miste den gode udsigt. Det er samtidig en fornuftig løsning på trapper, tagterrasser eller andre steder, hvor der er behov for et sikkerhedsværn.

Hos JR Service Smeden tilbyder vi alt i glasværn – uanset, om du skal have designet eller opsat et glasværn, kan vi være behjælpelige med en løsning, der matcher dit behov. Vi har mange års erfaring med glasværn, og vi værdsætter en god og konstruktiv dialog med vores kunder.

Montering af glasværn af høj kvalitet

Ligegyldigt hvad omfanget af opgaven er, lover vi dig, at du får en professionel oplevelse, når du vælger os som leverandør af glasværn. Vi værner om den høje kvalitet og gode kundeservice, da det er forudsætningen for et vellykket projekt. Vi hjælper både private husejere og professionelle samarbejdspartnere med udarbejdelse og montering af glasværn.

Vi er et lille team, der har mange års erfaring indenfor montering af glasværn – det betyder, at der typisk ikke er langt fra den indledende dialog til det færdige projekt. Vi går til arbejdet med et oprigtigt ønske om, at det resultat, vi skaber, kan bringe glæde i mange år frem i tiden.

Rådgivning og montering om glasværn

Ønsker du en professionel samarbejdspartner, der kan løse din opgave til tiden og ud fra de rigtige principper, så er vi det oplagte valg. Vi har stor ekspertise inden for udarbejdelse og montering af glasværn – og vi står altid til rådighed, når du har spørgsmål. På den måde kan du være sikker på, at du får det bedst mulige resultat, der passer til den ejendom, glasværnet skal placeres i.

Inden vi går i gang med at bygge dit nye glasværn, tager vi en indledende dialog, hvor vi spørger ind til glasværnets formål, arkitekturen på ejendommen og generelle ønsker til dit nye glasværn.

Skal vi tage en dialog om dit nye glasværn?

Vi holder til i Jelling, der er beliggende ud fra Vejle, men vi servicerer kunder i det meste af landet. Ønsker du et uforpligtende og gratis tilbud på dit nye glasværn, kan du ringe til vores stifter, Jan, på telefon (+45) 40 85 09 14. Du kan også sende en mail til jr-service@live.dk, som vi bestræber os på at besvare indenfor 24 timer på hverdage.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller ring på telefon nr.: 40 85 09 14.

Udvalgte referencer