Smedearbejde

Hos JR Service Smeden tilbyder vi smedearbejde til ethvert behov
Indhent tilbudSe referencer

Vi lægger vægt på hurtig levering og god kundeservice – det er vigtigt, at du føler, du er i centrum, når du er kunde hos os. Vores primære kunder er husejere og professionelle samarbejdspartnere, der ønsker kompetent smedearbejde af høj kvalitet.

Det kræver viden og erfaring at udføre godt smedearbejde, da det ofte handler om at skabe unikke og skræddersyede løsninger, der skal kunne holde til en vis belastning. Vi har leveret smedearbejde siden 2006, hvilket betyder at vi har den nødvendige erfaring til netop dette.

Professionelt smedearbejde af et dedikeret team

Hos JR Service Smeden er vi et lille team med mange års erfaring. Vores størrelse betyder, at der ikke er langt fra den indledende dialog til det endelige resultat. Når du henvender dig til os, får du fat i vores ejer, Jan, der personligt tager imod din ordre. Der er ikke mange mellemled, så du skal ikke bekymre dig om tabt information. Samtidig kan vi tilbyde smedearbejde til en fair pris, hvor alle kan være med.

Vores primære arbejdsområder drejer sig typisk om ståltrapper, stålaltaner, glasværn og skræddersyede løsninger, der matcher præcis dit behov. Uanset, om du skal have udarbejdet og monteret en specialfremstillet ståltrappe, eller boligarealet skal udvides med en stålaltan, står vi klar til at hjælpe med at realisere dine drømme. 

Hvis du har behov for hjælp til valg af materialer, design eller noget helt tredje, så er vi altid behjælpelige, så du er sikker på at få den rigtige løsning. Som kunde hos os vil du blive mødt af servicemindede, professionelle og erfarne smede, der vægter den personlige relation højt.

Skal vi hjælpe dig med smedearbejde?

JR Service Smeden er det oplagte valg, når du skal have udført stort set alle former for smedearbejde. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og vi tilbyder konkurrencedygtige priser. Ring til os og fortæl om dine byggeplaner på (+45) 40 85 09 14 eller send en mail til jr-service@live.dk, så finder vi en løsning, der lever op til dine drømme.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller ring på telefon nr.: 40 85 09 14.