Ståltrapper

Specialdesignede og æstetiske ståltrapper tilpasset din bolig
Indhent tilbudSe referencer

Vi fremstiller og monterer ståltrapper og gelændere til private kunder såvel som professionelle samarbejdspartnere. Når du vælger os til ståltrapper, er det fordi, du ønsker et professionelt og solidt resultat, der holder i mange år fremover.

Konstruktion og montering af ståltrapper

Vi har et værksted, hvor vi producerer ståltrapper, der matcher ethvert behov. Vi laver dem, så de passer præcist til de mål, du ønsker, men vi kan også være behjælpelige med at vurdere, hvordan din nye ståltrappe skal være – du behøver altså ikke at have en klar idé om, hvordan den skal udformes, før du kontakter os.

Når du vælger JR Service Smeden som leverandør af ståltrapper, får du en fagligt kompetent smed, der vægter den gode kundeservice højt. Vi er et lille, dedikeret team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Skræddersyede ståltrapper til dit behov

Vi tilbyder skræddersyede og moderne ståltrapper, der matcher dine ønsker og passer ind i enhver bolig. Vi samarbejder med Calceku ApS, der hjælper med 3D-tegninger og statiske beregninger, så vi er sikre på, at alt kommer til at passe perfekt ind i din bolig, før vi går i gang.

Skal vi stå for din nye ståltrappe?

Når du kontakter os, vil du få vores ejer, Jan, i røret – først og fremmest til en indledende dialog omkring dine ønsker. Vi yder en god personlig service, og vi går langt for at opfylde vores kunders behov.

For mere information om vores arbejde med ståltrapper eller for at få et uforpligtende tilbud Ring til os på (+45) 40 85 09 14 eller send en mail til jr-service@live.dk, så finder vi en løsning, der matcher dine ønsker. Vi kan stå for alt fra projektering til montering af din ståltrappe.​

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller ring på telefon nr.: 40 85 09 14.

Udvalgte referencer